• Beaphar Care+ konijn Junior 1,5 kg

Beaphar Care+ konijn Junior 1,5 kg

Complete en smaakvolle voeding voor jonge konijnen. De brokjes zijn licht verteerbaar en allen compleet waardoor selectief eetgedrag, restjes en tekorten worden voorkomen.
10,65 6,99

Actie geldig t/m : 03-07-2018 en zolang de voorraad strekt.
Op voorraad / levertijd binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Beaphar Care+ konijn Junior 1,5 kg
  • 10,65 6,99
Care+ Konijn Junior is een zeer smaakvolle en uitgebalanceerde voeding. Het is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen.

Care+ is geëxtrudeerd, deze hittebehandeling maakt een betere vertering van eiwitten uit het voer mogelijk en maakt de brokjes extra krokant. De ingrediënten zijn afgestemd op de voedingsbehoefte en benaderen het natuurlijke voedingspatroon. Ieder brokje heeft dezelfde samenstelling (All-in-One), met als resultaat: geen selectief eetgedrag, dus geen restjes en geen tekort aan essentiële voedingsstoffen. De harde brokjes ondersteunen de natuurlijke slijtage van de tanden (Dental Function) en de grootte van de brokjes is specifiek afgestemd op jonge dieren.

De brokjes bevatten verder de juiste hoeveelheden vitamine A en calcium voor een optimale groei en ontwikkeling. Met vitamine E voor de lichaamscellen, het juiste ruwvezelgehalte en smakelijke kruiden. Met Care+ Konijn Junior heb je absoluut het beste voor jouw jonge konijn in handen. Ook geschikt voor voedsters tijdens dracht en spenen.

Belangrijkste voordelen:
  • Ieder brokje heeft dezelfde samenstelling
  • Geen selectief eetgedrag
  • Natuurlijke slijtage tanden
  • Ook geschikt tijdens de dracht en spenen
Vanaf 3 weken mag Care+ en hooi als aanvulling op de moedermelk gegeven worden, totdat ze gespeend zijn op een leeftijd van 6-10 weken. In de eerste 6 maanden mag een konijn onbeperkt van de brokjes eten, daarna ongeveer 35g per kg lichaamsgewicht.