• Eukanuba Medium Breed adult kip 12 kg

Eukanuba Medium Breed adult kip 12 kg

Hoge kwaliteit hondenvoeding op basis van kip voor volwassen honden van middelgrote rassen met een gewicht van 10 tot 25 kg.
34,95 29,95

Actie geldig t/m : 06-02-2018 en zolang de voorraad strekt.
  • Eukanuba Medium Breed adult kip 12 kg
  • 34,95 29,95
Eukanuba Adult droge hondenvoeding voor middelgrote rassen is samengesteld voor een optimale voeding van honden van middelgrote rassen, met kip als belangrijkste ingrediënt.

Van de aanwezige antioxidanten is klinisch bewezen dat ze een sterke natuurlijke weerstand van jouw hond bevorderen, en de omega-6- en omega-3-vetzuren zijn goed voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Dierlijke eiwitten helpen de spieren sterk en soepel te houden en calcium is goed voor sterke botten.

Eukanuba Adult droge hondenvoeding voor middelgrote rassen bevat prebiotica en bietenpulp, waarvan klinisch is bewezen dat ze de spijsvertering en een optimale opname van voedingsstoffen bevorderen.

Het voer is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en wordt aanbevolen door topfokkers om jouw hond een 100% volledig en uitgebalanceerd dieët te geven.

Ieder dieët van Eukanuba Adult droge hondenvoeding bevat de 3D DentaDefense-technologie en reinigt daardoor met iedere hap het gebit en vermindert de opbouw van tandsteen tot wel 80%. Hierdoor helpt deze voeding jouw hond een gezond gebit te houden.