• Eukanuba Medium Breed adult kip 12 kg

Eukanuba Medium Breed adult kip 12 kg

Kwaliteitsvoeding op basis van kip voor volwassen honden van middelgrote rassen met een gewicht van 10 tot 25 kg.
34,95

Op voorraad / levertijd binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Eukanuba Medium Breed adult kip 12 kg
  • 34,95
Eukanuba Medium Breed adult kip is een voeding speciaal voor volwassen honden van middelgrote rassen met een gewicht van 10 tot 25 kg, .

Van de aanwezige antioxidanten is klinisch bewezen dat ze een sterke natuurlijke weerstand van jouw hond bevorderen, en de omega-6- en omega-3-vetzuren zijn goed voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Dierlijke eiwitten (kip is het belangrijkste ingrediënt) helpen de spieren sterk en soepel te houden en calcium is goed voor sterke botten. Deze voeding bevat prebiotica en bietenpulp, waarvan klinisch is bewezen dat ze de spijsvertering en een optimale opname van voedingsstoffen bevorderen.

Eukanuba Medium Breed adult kip bevat 3D DentaDefense-technologie wat bij iedere hap zorgt voor een schoner gebit, de vorming van tandsteen tot wel 80% vermindert (resultaten kunnen variëren) en jouw hond helpt een sterk gebit te houden.

Deze voeding is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en wordt aanbevolen door topfokkers. Het is gemaakt met hoogwaardige ingrediënten van topkwaliteit, zonder toegevoegde kunstmatige smaak- of kleurstoffen, om jouw hond een 100% complete en uitgebalanceerde voeding te geven.