Hengelsport: voor elke visser wat wils!

Of u nu een hobbyvisser bent of juist een fanatieke wedstrijdvisser, bij ons bent u aan het juiste adres! Wij hebben o.a. producten van de merken Mitchell, Berkley, Shakespeare, Spiderwire en Albratros. Ons assortiment bestaat uit hengels, molens, aas en tal van benodigdheden voor zoet- en zoutwater.

 

Hengels, molens en schepnetten

Voor vrijwel ieder doeleinde hebben wij hengels in het assortiment: boothengels, strandhengels, telescoophengels, insteekhengels en werphengels. Ook voor kinderen hebben wij handige sets en beginnershengels om met veel plezier te kunnen vissen. De meer ervaren visser kan zelf een hengel met de juiste molen en toebehoren kiezen. Wij helpen u graag om de juiste molen bij de juiste hengel te kiezen.

 

Naast hengels hebben wij ook diverse schepnetten. Om bepaalde vissoorten op de kant te krijgen is een schepnet noodzakelijk. Voor een karper bijvoorbeeld hebben wij landingsnetten, omdat het gewicht van een karper de steel van een schepnet kan breken of de vis kan beschadigen. Daarnaast hebben wij schepnetten met een telescopische steel of eenvoudige schepnetten met een lange, vaste steel.

 

Accessoires en toebehoren

Op onze hengelsportafeling vindt u diverse accessoires, waaronder (onder)lijnen, lood, haken, wartels, dobbers, madenbakjes, (bolie)naalden en beetmelders. Maar ook paraplu’s, steunen, opvouwbare stoelen, opbergboxen, fileermessen en weegschalen. Een stukje verderop in de winkel hebben wij een collectie laarzen, waxjassen en shoft shell jacks om u te beschermen tegen kou, regen en wind.

 

Aas en lokvoer

Bij ons vindt u diverse soorten lokvoer, boilies, kunstaas en levend aas om de juiste vis aan de haak te slaan. In het visseizoen zorgen wij ervoor dat er volop vers aas verkrijgbaar is! Het verse aas bestaat uit zagers maden, pinky’s, casters, mestpieren en springers. Wij kunnen dit aas eventueel ook voor u bestellen, zodat u verzekerd bent van voldoende en vers aas.

 

Vispassen

Wij verkopen in onze winkel vispassen van Hengelsportvereniging Oosterschelde. U kunt hiermee vissen in Zierikzee en omstreken, afhankelijk van het soort pas. Naast jaarvergunningen verkopen wij ook dagvergunningen, weekvergunningen en jeugdvispassen. Wij adviseren u graag over de juiste keuze, zodat u het hele jaar rond of lekker in de vakantie kunt vissen. Meer informatie over de vispas vindt u op www.hsvoosterschelde.nl. Deze vereniging houdt ook regelmatig wedstrijden.

 

Visplaatsen

In de buurt van onze winkel zijn er diverse plaatsen waar u kunt vissen, o.a.:

  • Zierikzee: Kaaskenswater (brak water, voornamelijk aal en forel)

Schouwse Vaart (glasaal)
Noorderpolder (brasem, zeelt, voorn, karper, winde en paling)
Grachten van Zierikzee (brak en zoet gedeelte met brasem, karper, baars, voorn en snoek)
Varreput (Voorn en karpers)
Rondeweel ( hier wordt zelden gevist)

  • Ouwerkerk Kreken van Ouwerkerk (voornamelijk forel en paling)
  • Nieuwerkerk Eendenvijver (karpers)
  • Oosterland Visvijver (brasem, voorn, kroeskarper en windes)
  • Brouwershaven Watergang (karpers)

 

Kom gerust langs om ons assortiment te bekijken. Wij helpen u graag!

Er is weer volop aas verkrijgbaar!

We hebben dit seizoen weer volop nieuw zeeaas, verse maden, wormen en casters!